V dnešní, rychle se měnící době hledáme všichni místo, kde se můžeme zastavit, nadechnout se a být sami sebou. Místo, které nás inspiruje, uklidňuje a zároveň nám dodává energii. Takové místo představuje náš domov a jeho srdce – obývací pokoj.

Rolf Benz přichází v roce 2024 s revolučním kouskem, který promění váš obývací prostor v oázu klidu a stylu. Sedačka Rolf Benz SINA není jen další kus nábytku, je to umělecké dílo, které v sobě spojuje 60 let zkušeností s nejmodernějšími trendy v bytovém designu.

SINA, což v arabštině znamená „krása“, přetváří váš obývací pokoj v galerii moderního umění. Její elegantní křivky a precizní čalounické provedení jsou svědectvím mistrovského řemesla, zatímco horizontální dekorativní sklad Cacharel na polštářích je jako podpis umělce na plátně.

Ale SINA není jen o kráse. Je to chameleon vašeho domova. Díky modulárnímu systému se může proměnit z intimního útočiště pro dva v prostornou oázu pro celou rodinu. Její flexibilita nezná hranic – může být místem pro nekonvenční práci, relaxované setkání s přáteli nebo inspirativním zákoutím pro vaše nejkrásnější momenty.

S pohovkou SINA si můžete vytvořit svůj vlastní příběh. Vyberte si ze dvou hloubek sezení, tří výšek a dvou úrovní čalounění. Kombinujte materiály a barvy podle svého vkusu. SINA se přizpůsobí vám, ne vy jí.